Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Καλή έλευση του 2023!

  Ενα ταξίδι σε αναμνήσεις, σε μαγικά παιδικά χρόνια, ένα δάκρυ από χαρά, από συγκίνηση για το χωριό, για την ξενητιά...Αυτό είναι το χωριό!!!

Τώρα είναι η ώρα της δικής μας απόφασης, της δικής μας δράσης .Όχι μόνο με τη δύναμη της παράδοσηςς και των αναμνήσεων, αλλά κυρίως με την προοπτική για την επόμενη μέρα, για τις επόμενες γενιές!

Αν εμείς ενώσουμε δυνάμεις, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την αναγέννηση του του χωριού!

Να προχωρήσουμε όλοι δράσηςμαζί. Κοιτάζοντας μπροστά!

Tο 2023 να το κτίσουμε με Νου με Αγάπη με Λογική με αρχές και με αξίες που να υπηρετούν τον άνθρωπο, την ανθρωπότητα!

Να γίνει συνείδηση μας, Ότι ταγαθά κόποις κτώνται, και Όχι κόλποις κτώνται...

Όλες οι αποφάσεις και οι επιλογές μας το 2023, Να έχουν ως βάση το συμφέρον του συνόλου των ανθρώπων και όχι το ατομικό συμφέρον γιατί εκεί βρίσκεται και το ατομικό συμφέρον του κάθε ανθρώπου!

Πρέπει να γίνει συνείδηση μας ότι όταν το σύνολο των ανθρώπων ευημερεί και εσύ είσαι σε άσχημη κατάσταση να ξέρεις ότι έχεις το περιθώριο του χρόνου να φύγεις από την δυστυχία και να ευημερήσεις γιατί εσύ είσαι μέρος του συνόλου .

Αν όμως το σύνολο των ανθρώπων δεν ευημερεί και εσύ δεν έχεις πρόβλημα και δεν σε νοιάζει τότε να ξέρεις, Ότι σύντομα θα έρθει και η δική σου σειρά, η σειρά της δυστυχίας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάς ότι και εσύ είσαι μέρος του συνόλου που δυστυχεί...

Επομένως, ο αγώνας μας το 2023 πρέπει να είναι αγώνας για την βελτίωση του συνόλου των ανθρώπων, Την βελτίωση του τόπου μας, του χωριου μας!

Κάποτε πρέπει να πούμε όλοι μας και ο καθένας μας χωριστά,  τι έκανες εγώ και ο καθένας μας χωριστά για το χωριό μας, για την περιοχή μας!

Άρα στο χέρι μας είναι να κτίσουμε εμείς το χωριό μας,την περιοχή μας που να είναι σεβαστή από χωριανούς, φίλους και επισκέπτες!

Καλή έλευση του 2023 με αγώνες για το χωριό μας ρε γαμώτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου